КОННА ЕЗДА:

За развлечение и отмора гостите могат да се насладят на конна езда в близките конни бази в село Опицвет и Божурище.

РИБОЛОВ:

Само на стотина метра от нашия комплекс се намира се намира язовир Братушково, който  предлага отлични условия за риболов и екотуризъм. Със своите 150 декара водна площ този водоем е чудесно място за всички рибари и хора, решили да прекарат спокойни часове сред природата. Риболовът е разрешен и  в язовирите в с.Радуловци и с. Безден, както и в Алдомировското блато, което е естествено местообитание на много редки и застрашени видове птици, както и на над 40 вида висши растения, поради което е обявено за защитена местност.

ЕКСТРЕМНИ СПОРТОВЕ:

Офроуд, както и парапланеризъм се предлагат за любителите на екстремни изживявания. А за търсачите на силни усещания Язовир Братушково предлага и екстремния спорт уейкборд.

ТУРИСТИЧЕСКИ МАРШРУТИ:

От село Братушково тръгва туристически маршрут, който води до местността “Манастирище”. В далечното минало над селото е имало манастир, опожарен до основи по време на османското иго. На мястото, където се е извисявал манастира сега има дърво, от корените на което извира вода, а местните хора наричат това място “Светени води”. Вярва се, че тези води са лечебни.

ТУРИСТИЧЕСКИ ОБЕКТИ:

На около 40 км от Алдомировци се намира Ждрелото на река Ерма, един от 100-те национални туристически обекта в страната.

В село Алдомировци се намира Първия войнишки паметник в България, който е посветен на войниците и офицерите отдали живота си за съществуването на Обединена България в боевете от Сръбско- българската война. До 2008г. паметникът е част от 100-те национални туристически обекта.